Deloittesta Suomen Olympiakomitean pääyhteistyökumppani

Deloitte ja Suomen Olympiakomitea ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyöllä halutaan tukea ja edistää liikunnallista elämäntapaa niin yhteiskunnan kuin yksilöiden tasolla, askel kerrallaan. Yhteistyössä hyödynnetään Deloitten laaja-alaista konsultointiosaamista. Deloittesta tulee yksi Suomen Olympiakomitean pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyösopimuksen kesto on neljä vuotta (2+2).

Suomen Olympiakomitean yksi päätehtävistä on toimia muutosvoimana, joka yhdessä kumppaneiden kanssa kannustaa liikkeeseen ja liikunnalliseen elämäntapaan. Yhteistyön pohjana toimii yhteinen näkemys toiminnan tarkoituksesta. Olympialiike haluaa rakentaa parempaa maailmaa liikunnan kautta. Deloitten tarkoitus on auttaa asiakkaitaan, toisiaan ja yhteiskuntaa muutoksessa parempaan.

– Tällä yhteistyöllä meillä todella on mahdollisuus vaikuttaa kaikkien suomalaisten elämään. Deloitten toimintaa ohjaa ajatus, että kaikilla pitää olla mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa. Tarjota tie parempaan, askel kerrallaan, sanoo Deloitten toimitusjohtaja Lari Hintsanen.

Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori korostaa osaavien kumppaneiden merkitystä suomalaisen liikunnan ja urheilun uudistuksessa.

– Suomen Olympiakomitea on vahvasti uudistanut toimintaansa ja on hienoa, että Deloitten kaltainen kansainvälinen suuryritys haluaa olla uudistuksessa mukana. Deloitte ymmärtää liikkeen ja liikunnallisen elämäntavan merkityksen yhteiskunnan elinvoiman tuottajana. Yhdessä rakennamme uudenlaista liikunta- ja urheilukulttuuria Suomeen, Vapaavuori sanoo.

Deloittella sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan asiantuntijapalveluista Suomessa vastaavan Minni Särkkä-Hietalan mukaan yhteistyö keskittyy erityisesti rakentamaan ja johtamaan liikkeen ja liikunnallisen elämäntavan edistämisen verkostoja ja käytäntöjä.

– Haluamme olla mukana luomassa positiivista ja mukaan kutsuvaa keskustelua, joka yhdistää liikkeen elämänlaatuun, terveyteen, hyvinvointiin ja laajemmin koko väestön toimintakykyyn tulevaisuudessa. Toivomme mahdollisimman monen ymmärtävän liikunnan merkityksen hyvinvoinnille, saada heidät liikkumaan itse ja myös toimimaan itse aktiivisesti liikkumisen lisäämiseksi. Uskomme, että liikunnallinen elämäntapa yleistyy organisoidun liikunnan ja sen ulkopuolisten toimijoiden yhteistyönä, hän korostaa.

LISÄTIEDOT

Deloitte:

Lari Hintsanen
CEO
lari.hintsanen@deloitte.fi
+358207555345

Minni Särkkä-Hietala
Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan asiantuntijapalveluista vastaava johtaja
minni.sarkka-hietala@deloitte.fi
+358207555856

Suomen Olympiakomitea:
Taina Susiluoto
Toimitusjohtaja
taina.susiluoto@olympiakomitea.fi
+358503319832

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ