Kotimaiset kasvomaskit, käsidesit ja desinfiointilaitteet Suomen olympiajoukkueen suojaksi

Suomen Olympiakomitean uudet yrityskumppanit ja LED Future, Lifa Air ja Nolla Antimicrobial ovat mukana takaamassa Suomen olympiajoukkueen terveysturvallisuutta Tokion ja Pekingin olympia- ja paralympiakisoissa 2021–2021.

Suomen Olympiakomitea haluaa varmistaa, että olympiajoukkueen urheilijat voivat kilpailla tulevissa olympialaisissa turvallisissa olosuhteissa, ilman terveysriskejä. Pandemia-ajan terveysturvallisuuteen liittyvät riskit minimoidaan yhteistyössä kotimaisten teknologiayritysten kanssa.

Liiketoimintajohtaja Anu Helin Olympiakomiteasta toivottaa terveysturvallisuuden uudet yhteistyökumppanit lämpimästi tervetulleiksi Suomen olympiajoukkueen tukijoukkoihin.

– Suomessa on korkean tason terveysteknologiaa, joka on synnyttänyt viime vuosina monia uusia innovaatioita. Haluan kiittää koko olympiajoukkueen puolesta LED Futurea, Lifa Airia ja Nolla Antimicrobialia uusista yhteistyösopimuksista. Heidän ansiostaan voimme tarjota edustusurheilijoillemme allergiatestatut kasvomaskit, alkoholittomat käsidesit ja hygieenisen kisamajoituksen tulevissa olympiakisoissa Tokiossa ja Pekingissä.

LED Future puhdistaa urheilijoiden tavarat ja majoitustilojen pinnat

LED Future toimittaa kisakylään desinfiointilaitteita urheilijoiden tavaroiden ja majoitustilojen pintojen puhdistukseen. Terveysturvallisuutta lisäävien laitteiden myötä LED Futuren toimitusjohtaja Topi Tajakka toivottaa olympiajoukkueen urheilijoille menestyksekästä kisamatkaa.

– Varmistamme urheilijoiden terveyttä ja hyvinvointia desinfioimalla joukkueen tiloja ja tavaroita LED Futuren desinfiointilaitteilla. Desinfiointi perustuu UVC-valoon, joka tuhoaa mikrobit tehokkaasti pinnoilta ja samalla myös huoneilmasta. Käsittely tapahtuu turvallisesti ja nopeasti ilman kemikaaleja. Olemme ylpeitä voidessamme toimia Suomen Olympiakomitean virallisena partnerina sekä Tokion että Pekingin olympialaisissa.

Lifa Air toimittaa suu-nenäsuojaimet

Lifa Air käynnisti kirurgisten suu-nenäsuojusten ja hengityssuojainten valmistuksen Suomessa huoltovarmuuden turvaamiseksi huhtikuussa 2020, kun Covid-pandemia aiheutti pulaa suojatarvikkeista. Nyt, kun suojatarvikkeita on tarjolla laajasti, Lifa Airin hallituksen puheenjohtaja Vesa Mäkipää pitää kotimaisten maskien valintaa merkittävänä arvovalintana.

– Kotimaisena toimijana meille on kunnia-asia tukea suomalaisten urheilua ja omalla asiantuntemuksellamme lisätä kisojen terveysturvallisuutta. Kyseessä on valtava kansainvälinen ponnistus ja jokaisen urheilijan ja joukkueen jäsenen on saatava parhaat mahdolliset maskituotteet käyttöönsä. Vaikka maski teknisenä tuotteena äkkiseltään kuulostaa yksikertaisella, on sen takana laaja kehitys- ja testaustyö, jolla varmistetaan huippulaatuinen tuote.

Nolla Antimicrobial auttaa huolehtimaan käsihygieniasta

Nolla Antimicrobial Oy:n Sales and Marketing Manager Pirkko Kapraali kertoo, että Nolla Käsidesivaahto on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

– Olympialaiset ovat monien urheilijoiden päätavoite, jonne harjoitellaan useita vuosia. Haluamme osaltamme mahdollistaa terveysturvallisen osallistumisen huolehtimalla urheilijoiden käsihygieniasta niin Tokion kuin Pekingin olympialaisissa. Alkoholiton ja hajusteeton Nolla Käsidesivaahto on hellävarainen käsille ja samalla tehokas tuhoamaan virukset ja bakteerit. Teemme käsien desinfioinnista positiivisen kokemuksen, jolloin urheilija voi keskittyä itse suoritukseen.

Lisätietoja:
Suomen Olympiakomitea, liiketoimintajohtaja Anu Helin, puh. 050 3567 234
Lifa Air Oy, markkinointipäällikkö Juha Uppa, puh. 045 118 9585
Nolla Antimicrobial Oy, myynti- ja markkinointipäällikkö Pirkko Kapraali, puh. 050 3777 996
LED Future Oy, toimitusjohtaja Topi Tajakka, puh. 040 865 2110

LED Future Oy kehittää uutta desinfiointitekniikkaa erilaisiin ympäristöihin. UVC-led-teknologialla tuotetut desinfiointiratkaisut ovat ekologisia, energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. LED Future -desinfiointilaitteita on käytössä sairaaloissa, liikennevälineissä ja julkisilla paikoilla.

Nolla Antimicrobial Oy on suomalainen teknologiayhtiö, joka valmistaa patentoituun NollaTM hopeapolymeeriteknologiaan pohjautuvia biosidisiä tuotteita bakteereja, viruksia ja muita mikrobeja vastaan. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Lifa Air Oy on suomalainen terveysteknologiayhtiö ja puhtaan ilman asiantuntija. Yritys suunnittelee ja valmistaa Suomessa huippulaatuisia kirurgisia suu-nenäsuojuksia ja hengityssuojaimia.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ