Luvassa juoksun huumaa Töölönlahdella 20.5.2022

Nyt kannattaa laittaa töpinäksi ja koota oma 510 hengen joukkue Suomen suurimpaan yritysjuoksutapahtumaan, Suomen Olympiakomitean järjestämään Yritysmaratonviestiin.

Muistatko, milloin sinun työyhteisössäsi on viimeksi järjestetty liikuntapäivä tai muu yhteistapahtuma ihan livenä? Nyt, jos koskaan kannattaa pyytää työkaverit mukaan hyvän mielen juoksutapahtumaan Helsingin keväiselle Töölönlahdelle.

Yritysmaratonviesti on matalan kynnyksen juoksutapahtuma, jossa kenenkään ei tarvitse juosta koko maratonia yksin. Tapahtuman idea on siinä, että maraton juostaan viestijoukkueena. Joukkueen jäsenet juoksevat vuoron perään kierroksen Töölönlahden ympäri. Yksi kierros on yksi viestiosuus ja sen pituus on noin 2 km. Jokainen joukkue voi päättää itse juoksujärjestyksensä ja sen kuinka monta kierrosta kukin juoksee.

Tapahtumassa on kolme sarjaa eritasoisille juoksijoille: kilpasarjassa tavoiteaika joukkueelle on alle 3 tuntia, kuntosarjassa 3–5 tuntia ja rentosarjassa alle 5 tuntia. Jokaisen sarjan sijat 1. –3. palkitaan pokaalilla ja tuotepalkinnoilla. Rentosarjassa on lisäksi luvassa erikoispalkinto parhaasta tiimiasusta. Jokainen maaliin päässyt joukkue saa myös digitaalisen kunniakirjan tapahtumaan osallistumisesta.

Yritysmaratonviesti tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kokea yhteishenkeä ja liikunnan iloa. Mikä parasta, tapahtuman tuotto ohjataan lasten liikkumisen tukemiseen. Lasten vuoksi kannattaa juosta!

Tapahtumaan on ilmoittautunut jo yli 250 joukkuetta, mutta mukaan mahtuu vielä. Jos organisaatiossasi on paljon ahkeria lenkkeilijöitä ja intoa riittää useampaan 10 hengen joukkueeseen, ilmoita kaikki kerralla, niin saat alennuksen, joka on 3–5 joukkueesta –10 % ja kuudesta tai useammasta joukkueesta –20 %.

Lue lisää tapahtumasta

Ilmoita joukkueesi tapahtumaan täältä