Miten teillä liikutaan Unelmien liikuntapäivänä 10.5.?

Maailman pisin letkajenkka, roskajuoksu-plogging tai 105 kyykkyä per naama? Unelmien liikuntapäivä on koko Suomen liikuntapäivä, johon yritys kuin yritys voi osallistua omalla tavallaan. Mitä ikinä keksittekin, käytössänne on ilmainen karttapalvelu ja valmiit somekuvat, joiden avulla voitte kutsua muita mukaan liikkumaan.

Onko teillä töissä joskus puhuttu yhteisestä aamujoogasta, tennisvuorosta, kävelypalavereista tai mistä tahansa yhdessä liikkumisesta? Nyt on aika siirtyä puheista tekoihin ja tehdä liikuntaunelmista totta.

Olympiakomitean koordinoima jokavuotinen Unelmien liikuntapäivä on valtakunnallinen kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, joka tarjoaa mainion tilaisuuden liikkua yhdessä työpäivän aikana tai sen jälkeen. Ideoikaa tapahtuma, kutsukaa henkilökunta ja asiakkaat mukaan ja voitte kokea elämyksen, joka yhdistää, keventää, voimaannuttaa ja tuo iloa arkeen.

Arvonnassa palkintona Suomen olympiajoukkueen käyttämä Tunturi Poni -polkupyörä

Olipa ideoimanne tapahtuma pieni tai suuri, ilmoittakaa siitä Unelmien liikuntapäivän karttapalvelussa, niin olette mukana Suomen olympiajoukkueen logolla varustetun Tunturi Poni -polkupyörän arvonnassa. Pyörä on ollut olympiajoukkueen käytössä Tokion ja Pekingin kisamatkoilla.

Unelmien liikuntapäivänä haukataan happea, kannustetaan kaveria, kokeillaan uutta ja näytetään yhdessä, miten meillä liikutaan. Viime vuonna Unelmien liikuntapäivänä liikkui noin miljoona suomalaista. Tänä vuonna tavoitteena on tuplata liikkujien määrä. Tämä onnistuu helposti, kun jokainen viime vuonna liikkunut ottaa mukaansa yhden kaverin. Kaverin kutsuminen mukaan sopii hyvin Unelmien liikuntapäivän tämänvuotiseen teemaan, joka on ”Anna lahjaksi liikettä”.

Unelmien liikuntapäivä järjestetään jo seitsemättä kertaa ja se on osa YK:n terveysjärjestö WHO:n Move for Health -päivää. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan yhdessä ja löytämään itselleen sopivia tapoja liikkua. Teemapäivän tavoitteena on myös herättää keskustelua liikkumisen merkityksestä.

Tapahtumasivuston ja lisätietoja löydät tästä.

Seuraa Unelmien liikuntapäivää Instagramissa.

Seuraa Unelmien liikuntapäivää Facebookissa.

Seuraa Unelmien liikuntapäivää Twitterissä.

Kun markkinoitte tapahtumaanne somessa, kannustamme käyttämään tunnistetta #unelmienliikuntapäivä.  

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi ja tapahtumasivua ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat.