Olympiakomitean yrityskumppanit sytyttivät liikunnan kipinää Olympiapäivässä

Luhta, Toyota, OP Ryhmä, Deloitte, Lumme Energia, Cloetta ja Eventio Group saivat Olympiapäivän vieraat kokeilemaan tennistä, katufutista, lätkää, koripalloa ja breakingiä Olympiakomitean järjestämässä Olympiapäivässä 16.9.2023 Helsingin Olympiastadionilla.

Kaikille avoin ja maksuton Olympiapäivä kokosi 5000 kävijää hakemaan inspiraatiota liikuntaharrastuksiin. Esittelyssä oli kaikkiaan 30 lajia, joista osa sijaitsi Stadionin piha-alueella Olympiakomitean kumppaneiden järjestämillä lajipisteillä.

Hippo Olympiapäivässä

OP Ryhmän Maija Ghraizi, Producer, Sponsorship and Events, oli iloinen siitä, että tennisseura Granin ohjaajat saivat lapset hyvin liikkeelle.

– Mielestäni on todella tärkeää, että perheille tarjotaan mahdollisuus kokeilla eri lajeja ilmaiseksi. Vanhemmille voi olla iso työ etsiä lapselle sopivaa harrastusta, ja voi olla pieni kynnyskin lähteä suoraan jonkin urheiluseuran harjoituksiin. Tällainen tapahtuma madaltaa kynnystä lähteä mukaan, Ghraizi totesi.

Lumme Energia Olympipäivässä 2023

Myös Lumme Energian lajipisteellä riitti säpinää koko päiväksi. Lumme Energian markkinointipäällikkö Mirka Juujärvi kertoi etenkin lasten temppuradan vetäneen hyvin puoleensa. Myös katufutis ja HJK:n tähtipelaajat Atom, Matti Peltola ja Topi Keskinen sekä Lumme Energian energialähettiläs Sami Jauhojärvi olivat hyviä vetonauloja.

– Junnut ovat saaneet nimmareita idoleiltaan ja on otettu paljon yhteiskuvia. Tällaisesta kevyestä kokeilusta voi hyvin syttyä into lähteä harrastamaan. Lasten liikkuminen ja hyvinvointi on tosi lähellä Lumme Energian sydäntä. Tämä on meidän tapamme osoittaa sosiaalista vastuuta, Juujärvi sanoi.

Luhta Olympiapäivässä

Luhdan pisteellä pystyi palauttamaan käytettyjä Luhdan vaatteita kierrätettäväksi.

Pisteen testilajina oli jääkiekko. Luhdan myyntipäällikkö Pasi Luumi kertoi sen vetäneen puoleensa varsinkin perheenisiä.

– Parasta täällä on, kun näkee urheilun iloa. Paikalla on paljon alle kouluikäisiäkin. Mukana on varmasti paljon sellaisia, jotka eivät vielä ole mukana harrastustoiminnassa.

– Olympiajoukkueen kumppanina meidän yhteistyötä katsotaan helposti olympialaisten ja kilpaurheilun näkökulmasta. Tällainen tapahtuma antaa yhteistyölle uuden, arvokkaan näkökulman, Luumi totesi.

Eventio Groupin teltalla heiteltiin hernepusseja. Yksinkertainen resepti toimi ja toimitusjohtaja Ilpo Pohjola kertoi teltalle olleen koko ajan jonoa. Hän totesi uskovansa ”porttiteoriaan” eli siihen, että matalan kynnyksen lajikokeilujen avulla voi löytää tiensä liikuntaharrastuksen pariin.

Cloetta Olympiapäivässä

Innokkaita kokeilijoita riitti koko päiväksi myös Cloettan katukorikseen

Toyota Breaking Olympiapäivässä

sekä Toyotan breaking-pisteelle.

Deloitte Olympiapäivässä

Päivän hittinä puristusvoimatesti

Deloitten telttapisteellä yleisö pääsi testaamaan liikkuvuutta, tasapainoa ja käsien puristusvoimaa. Etenkin puristusvoimatesti näytti herättävän kiinnostusta jonoiksi asti.

Deloitten brändi-, markkinointi- ja viestintäjohtaja Rami Saarela sekä markkinointi- ja viestintäpäällikkö Emmi-Karoliina Laakso pitivät Olympiapäivää onnistuneena ja hyvin järjestettynä.

– Päivä on mennyt mukavasti ja porukkaa on käynyt erittäin paljon, Saarela ja Laakso vahvistivat.

Deloitte on yksi Olympiakomitean uusimmista kumppaneista. Yhteistyö keskittyy Liikettä Suomeen -toimintakykyohjelmaan, jonka tavoitteena on kääntää suomalaisten liikkuminen nousuun vuoteen 2027 mennessä. Deloitte tukee Olympiakomiteaa haastavan tavoitteen saavuttamisessa.

– Liikkumattomuuden aiheuttama haaste suomalaisten toiminta- ja työkyvylle on ratkaistavissa poikkihallinnollisen toimintakykyohjelman avulla. Autamme Olympiakomiteaa ohjelman läpiviemiseksi järjestäytyneesti, isossa mittakaavassa. Meille yhteistyö ei merkitse niinkään brändinäkyvyyttä, vaan enemmänkin sitä, että voimme oikeasti omalla osaamisellamme parantaa suomalaisten toimintakykyä ja hyvinvointia, Saarela totesi.

Olympiapäivää olivat tukemassa myös Saarioinen, Rantalainen, Veikkaus ja Gasum.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ