Oululainen Avoris toimittaa räätälöidyn tukipankin Suomen olympiajoukkueen käyttöön Pariisin kisoihin

Suomen olympiajoukkueen fysioterapiatiimi on varautunut kaikkeen, myös akuutteihin vammoihin ja loukkaantumisiin. Vahingon sattuessa Avoriksen tukipankista valitaan tuet, joiden avulla urheilija voi jatkaa kisaamista.

Suomen olympiajoukkueen vastaava fysioterapeutti Suvi Pajunen on valmistautunut tuleviin Pariisin kisoihin huolella. Työhön on kuulunut myös ennakoida, millaisia urheiluvammoja kisoissa voi syntyä sekä valita oikeat tuotteet mahdollisten vammojen hoitoon ja tukemiseen. Millaisin kriteerein tuet on valittu?

– Olen käynyt läpi todella laajan valikoiman erilaisia tukia. Koska kisajärjestäjä ja paikalliset palvelut ovat myös käytössämme, ihan kaikkea ei kuitenkaan kannata ottaa mukaan, Pajunen kertoo.

– Jos kisoissa sattuu jokin isompi vamma, joka estää kisojen jatkamisen ja urheilija joutuu palaamaan kotiin, turvaudumme paikalliseen apuun. Siksi en ole valikoinut mukaan esimerkiksi kovia kaulureita, olkatukia tai kantositeitä. Sen sijaan mukaan lähtee esimerkiksi useita erilaisia nilkkatukia, polvitukia, selkätukia ja joitakin ylävartalon tukia, joita voidaan tarvita monessa lajissa.
Olympiakomitealla on rajalliset mahdollisuudet hankkia ja varastoida laajaa tukivalikoimaa kisamatkoja varten. Tämän vuoksi Pajunen pitää Avoriksen tarjoamaa tukipankkia loistavana ratkaisuna.

– Ideana on, että Avoris toimittaa meille räätälöidyn kokonaisuuden erilaisia tukia ja palautamme kisojen jälkeen tuotteet, joita emme ole tarvinneet. Ratkaisu laajentaa meidän työkalupakkiamme ja mahdollisuuksia reagoida, jos jotakin sattuu. Olen todella tyytyväinen tähän ratkaisuun, joka tuo tietynlaista varmuutta siitä, että olemme valmistautuneet riittävän laajasti monien erilaisten tilanteiden varalle.

– Olemme tosi kiitollisia koko olympiajoukkueen puolesta, että Avoriksen joustava yhteistyö on mahdollistanut tällaisen järjestelyn, Pajunen kiittää.

– Lähdimme mielellämme mukaan tukemaan suomalaisten urheilijoiden menestystä arvokisoissa. Edustamamme tuotemerkit ovat korkealaatuisia ja pystymme tarjoamaan laajasta valikoimasta parhaiten kuhunkin tarkoitukseen sopivat tuotteet. Ymmärrämme myös, kuinka tärkeää vamman hoidossa on saada tuki käyttöön mahdollisimman nopeasti estämään tilanteen kehittymistä huonompaan suuntaan sekä edesauttamaan kuntoutumista. Tähän perustuu myös liikeideamme, tarjoamme tuotteet heti suoraan omasta varastostamme Oulusta. Käyttämällä kotimaista verkkokauppaamme asiakkaat voivat olla varmoja tuotteiden saatavuudesta sekä nopeista toimituksista ympäri Suomen, kertoo Avoriksen toimitusjohtaja, fysioterapeutti Kimmo Keränen.

Lisätietoja:
Suomen Olympiakomitea: vastaava fysioterapeutti Suvi Pajunen, puh. 040 831 8360
Avoris Oy: toimitusjohtaja Kimmo Keränen, puh. 050 374 3367

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi

Avoris Oy on suomalainen apuvälineiden, kuntoutuksen ja urheilutukien erikoisliike. Valikoimiin kuuluvat alan tunnetuimmat brandit sekä oman maahantuonnin laadukkaat tuotemerkit, jonka ansiosta tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman, joka on saatavana suoraan Oulun toimipisteestä tai verkkokaupastamme www.avoris.fi

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ