Edenred Yritysmaratonviesti laajentuu Tampereelle 24.5.2024

Edenred Yritysmaratonviesti on Suomen suurin työyhteisöille suunnattu juoksutapahtuma, joka on järjestetty Helsingissä jo 13 kertaa. Suuren suosion ja vakiintuneen aseman saavuttanut hyvän mielen tapahtuma järjestetään keväällä 2024 ensimmäistä kertaa myös Tampereella.

Suomen Olympiakomitean järjestämästä Yritysmaratonviestistä on muodostunut jokakeväinen traditio monelle pääkaupunkiseudulla toimivalle yritykselle. Helsingissä Töölönlahdella järjestettävä Yritysmaratonviesti keräsi viime vuonna 328 joukkuetta 200 eri organisaatiosta.

Tulevan kevään Edenred Yritysmaratonviesti juostaan perjantaina 17.5.2024 Helsingissä Töölönlahden puistossa ja 24.5.2024 Tampereella Ratinan stadionin läheisyydessä.

Asiakkuusvastaava Lauri Ijäs Olympiakomiteasta on iloinen, että tapahtumalle löytyi sopiva paikka Tampereelta.

– Ratinan alue on keskeisellä paikalla, jonne ihmisten on helppo saapua. Läheiset puistoalueet tarjoavat lisäksi hyvän maaston juoksureitille ja tapahtuma-alueelle, Ijäs perustelee.

Ijäs toivottaa kaikki Tampereen ja Pirkanmaan alueen yritykset tervetulleeksi tapahtumaan.

– Edenred Yritysmaratonviesti tarjoaa työyhteisöille hyvän tavan toteuttaa henkilöstöliikuntaa ja erinomaisen syyn kokoontua yhteen kesän kynnyksellä. Viestijoukkueena juostavalle hyväntekeväisyysmaratonille voi osallistua juosten, hölkäten tai kävellen. Yhden viestiosuuden pituus on noin 2 kilometriä, joten tapahtuma sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille. Tapahtumaan voi osallistua myös kannustamalla ja huoltamalla omaa joukkuetta.

Ijäs toivoo, että Tampereen yritykset löytävät Edenred Yritysmaratonviestin ja innostuvat haastamaan mukaan myös omia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneita.

Juoksutapahtuma hyvän asian puolesta

Edenred Yritysmaratonviestin tuotolle tuetaan Olympiakomitean Lasten Liike -toimintaa, joten tapahtumaan osallistuminen on yksi tapa osoittaa yrityksen vastuullisuutta.

– Yhdessä juokseminen tekee hyvää sekä itselle että työyhteisölle. Lisäplussana on mukava kertoa, että tapahtuman tuotolla tehdään hyvää myös lapsille. Lasten Liike pyrkii lisäämään alakouluikäisten lasten liikuntaa järjestämällä matalan kynnyksen liikunnallista harrastustoimintaa koulupäivien jälkeen.

Millaisia osallistujamääriä Ijäs odottaa kevään tapahtumiin?

– Helsingin tapahtumaan odotamme ennätysyleisöä, sillä aiempaa laajempi tapahtuma-alue mahdollistaa osallistujamäärän kasvattamisen. Tampereen kävijämääriä on vaikea ennustaa, koska tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa. Kun tapahtuma tulee tutummaksi, uskon, että saamme myös Tampereelle luotua samanlaista Yritysmaratonviesti-henkeä samaan tapaan kuin Helsingissä, Ijäs visioi.

Supertarjous voimassa tammikuun loppuun!

Tampereen Yritysmaratonviestiin voi jo ilmoittautua supertarjoushintaan 349€ + alv., joka on voimassa 31.1.2024 asti.

Yritysmaratonviesti laajentuu Tampereelle 24.5.2024