Yritysmaratonviesti

Edenred Yritysmaratonviesti on Suomen suurin työpaikkojen juoksutapahtuma.

Hyvän mielen tapahtumassa työyhteisöt juoksevat yhteisöllisen päivän aikana lasten liikunnan puolesta. Liikkumalla tehdään hyvää niin omalla työyhteisölle kuin suomalaisille lapsille, johon tapahtuman tuotto kohdistetaan.

Tapahtumaan osallistuu vuosittain noin 300 yritystä ja yli 4000 juoksijaa. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 17.5.2024 Helsingin Töölönlahdella ja 24.5. ensimmäistä kertaa Tampereella!

Yhteistyökumppanina

  • Voit esitellä ja myydä yrityksesi tuotteita ja palveluita tapahtumaan osallistuvien yritysten henkilöstölle.
  • Voit kasvattaa brändisi tunnettuutta kohderyhmässä, jota kiinnostaa liikunta, terveys ja henkilöstön hyvinvointi.
  • Voit vahvistaa brändisi vastuullisuutta hyväntekeväisyystapahtuman yhteistyökumppanina.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ

Faktaa

4,18 Tyytyväisyys (asteikolla 1-5)
97 % osallistuisi uudestaan
99 % tapahtumaa suosittelisi
400 joukkuetta
3 800 osallistujaa
300 yritystä

Osallistujien kommentteja

”Lasten liikunnallisten iltapäiväkerhojen tukeminen, työhyvinvoinnin edistäminen ja hyvän mielen juoksutapahtuma yhdessä paketissa.”

“Olemme juosseet aiemmin Helsinki City Runissa, mutta nyt halusimme tarjota mahdollisuuden myös vähemmän kokeneille juoksijoille osallistua. Lisäksi hyväntekeväisyysmahdollisuus oli tärkeä.”

“Tapahtuma on ollut perinne yrityksessämme jo usean vuoden ajan. Tapahtuma on mukava matalan kynnyksen tapahtuma, johon kuka vaan henkilöstöstämme voi osallistua. YMV on ollut selkeä tavoite yrityksen aamulenkeillä. Tapahtumassa oli hauskaa yhdessä tekemästä ja toistemme kannustamista.”

”Perinne. Olemme osallistuneet useasti. Tällä kertaa erityisesti halusimme houkutella mukaan niitäkin, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet. Eli ihan tällainen kunnon kohottaminen ja porukan saaminen liikuntaan on se meidän motiivimme.”

Haluatko kumppaniksi Yritysmaratonviestiin?

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ