Huippu-urheilijat ovat Leader Foodsille energiankulutuksen ammattilaisia, joita kannattaa kuunnella

Suomen Olympiakomitea ja Leader Foods ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Suomen olympiajoukkueen virallisena kumppanina Leader Foods varustaa joukkueen urheilijat turvallisilla, Suomessa valmistetuilla urheiluravinteilla.

20 vuotta täyttävä Leader Foods Oy on suomalainen elintarvikealan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita ja terveellisiä proteiini-, välipala- ja terveystuotteita, vitamiineja ja urheiluravinteita. Tuotteet on suunniteltu sopimaan yhtä hyvin kuntoilijoille ja aktiiviliikkujille kuin huippu-urheilijoille.

Leader Foodsin Head of Marketing Lisa Kukila odottaa paljon uudelta yhteistyöltä.

– Tokion olympialaisten siirtyminen tälle vuodelle tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden, kun pääsemme näkemään sekä Tokion kesäkisat että Pekingin talvikisat runsaan puolen vuoden sisällä. Kun olemme lisäksi uudistamassa Leader-brändiä samaan aikaan, osuu yhteistyö Suomen olympiajoukkueen kanssa meille todella hyvään ajankohtaan.

Olympiakomitean liiketoimintajohtaja Anu Helin on innoissaan uudesta yhteistyöstä.

– Olen todella iloinen, että löysimme suomalaisen elintarvikeyrityksen Suomen olympiajoukkueen yhteistyökumppaniksi. Leader Foods ponnistaa maailmalle terveellisillä ja turvallisilla proteiini- ja välipalatuotteilla sekä lisäravinteilla. Meitä yhdistää samanlainen arvopohja, palo urheiluun ja halu olla maailman parhaita omilla aloillamme.

Tiivistä tuotekehitystä, vuoropuhelua ja yhteistyötä urheilijoiden kanssa

Urheiluravitsemuksen vastuuasiantuntija Laura Manner Suomen Olympiakomiteasta vastaa Suomen olympiajoukkueen ravinnosta kisojen aikana.

– Urheilijan energiansaanti on hyvin yksilöllinen asia. Leader Foodsin terveelliset välipalapatukat sekä nesteytys- ja palautusjuomat varmistavat urheilijoille riittävän energiansaannin ja auttavat kehoa palautumaan suorituksen jälkeen. Heinä-elokuussa Tokiossa on luvassa helteiset olosuhteet, mikä tuo lisähaasteita urheilijoiden nestetasapainon ylläpitämiseen.

– Kuuntelemme herkällä korvalla urheilijoiden palautetta ja mieltymyksiä ja viemme niitä eteenpäin Leaderille. Yhteistyössä voimme aidosti vaikuttaa Leaderin tuotekehitykseen, Manner jatkaa.

Leader Foods on vuosien varrella tehnyt yhteistyötä useiden urheilijoiden kanssa sekä yksilö- että joukkuelajeissa. Leader Foods on muun muassa Suomen Jääkiekkoliiton yhteistyökumppani. Olympiakomitea-yhteistyön myötä Leaderin urheilijatiimi laajenee. Mukana ovat pika-aituri Elmo Lakan lisäksi uimari Laura Lahtinen, sekä maastohiihtäjä Joni Mäki. Urheilijat osallistuvat Leader Foodsin tuotekehitykseen ja markkinointiyhteistyöhön.

Maastohiihto on raskas kestävyyslaji, jossa palaa paljon kaloreita. Maastohiihdon tuore MM-mitalisti Joni Mäki kuluttaa normaalin harjoituspäivän aikana keskimäärin jopa 5000–6000 kilokaloria.

– Maastohiihtäjän arjessa treenejä on jopa 5 tuntia päivässä. Normaali ruoka ei aina riitä täyttämään energiavarastoja. Nopea energiansaanti heti harjoituksen jälkeen auttaa käynnistämään palautumista. Palautusjuomissa ja muissa urheiluravinteissa on ehdottoman tärkeää, että ne sisältävät vain ainesosalistan mukaisia raaka-aineita eikä mitään ylimääräistä. Leader Foodsin tuotteissa plussaa tulee myös siitä, että ne valmistetaan Suomessa. Mikä parasta, ne myös maistuvat hyvältä, Mäki kiittelee.

Lisa Kukila pitää ensiarvoisen tärkeänä huippu-urheilijoilta saatua tuotepalautetta.

– Aito palaute energiankulutuksen ammattilaisilta auttaa meitä kehittämään entistä parempia tuotteita.  Hyödynnämme yhteistyötä sekä tuotekehityksessä että tuotteiden markkinoinnissa, Kukila tiivistää.

Lisätietoja:
Suomen Olympiakomitea: liiketoimintajohtaja Anu Helin, puh. 050 356 7234
Leader Foods: Head of Marketing Lisa Kukila, puh. 050 995 7007

Leader Foods Oy on vuonna 2001 perustettu suomalainen elintarvikealan yritys. Leader Foods  kehittää, valmistaa ja markkinoi laadukkaita ja terveellisiä proteiini-, välipala- ja terveystuotteita, vitamiineja, urheiluravinteita sekä retkiruokia.  https://www.leaderfoods.fi/

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ