Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima. Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden muodostama Pohjoisen tähdet on koko Suomen joukkue, jonka tarina kiinnostaa kaikkia. Veikkauksen valinta on seisoa joukkueen tukena, jatkamassa tarinaa.

Luhta Sportswear Companyn Icepeak-brändi on Suomen olympiajoukkueiden varustaja ja sinivalkoisen univormumme luoja. Vahva suomalainen osaaminen pääsee Olympiajoukkueen kautta olympialaisissa kansainvälisille näyttämöille.

Lääkärikeskuksen Aavan lanseeraama Virta tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja ja valmennustoimintaa yksilöille ja yrityksille. Suomen olympiajoukkueen ja Aavan yhteistyön pyrkimyksenä on lisätä hyvinvointia yhteiskunnassa. Samalla on rakentunut olympiajoukkueen vaatimustason täyttävä testausasema Helsingin ytimeen.

Finnair lennättää Suomen olympiajoukkueet ja suomalaiset urheilun ystävät olympialaisiin ja ympäri maailman. Pitkäjänteinen yhteistyömme perustuu jaettuun arvopohjaan ja suomalaiseen huippuosaamiseen. #waytosuccess

Toyota on Kansainvälisen Olympia- ja paralympiakomitean kumppani sekä Suomen olympiajoukkueen pääkumppani. ”Me Toyotalla jaamme olympia- ja paraurheilijoiden kanssa ne samat arvot ja palon, jotka saavat tavoittelemaan yhä parempia tuloksia ja kovempia haasteita. Yhteistyön kautta tahdomme kannustaa kaikkia ihmisiä ylittämään omat rajansa ja toteuttamaan unelmansa.”

Energiayhtiö St1:n tavoitteena on tarjota ympäristöä säästäviä, ekologisia energiaratkaisuja kestävän hiilikierron edistämiseksi. Olympiakomitea toimii aktiivisesti urheilun aiheuttaman ympäristökuormituksen vähentämiseksi. St1 ja Olympiakomitea yhdistävät voimansa ilmastoyhteistyössä, jonka tavoitteena on luoda suomalaisille mahdollisuuksia ilmastoystävällisiin valintoihin arjessa. Yhteistyön voima ja vaikuttavuus syntyy molempien toimijoiden laajoista yhteisöistä. St1 on yksi Suomen olympiajoukkueen pääkumppaneista.

Leader tarjoaa Suomen olympiajoukkueen urheilijoille ensiluokkaisen ja turvallisen energiansaannin kisojen ajaksi ensiluokkaiset ja turvalliset urheiluravinteet kisojen ajaksi. Lisäksi yhteistyön tavoitteena on tukea kaikkien suomalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Business Finlandin ja Olympiakomitean yhteistyö keskittyy Tokion olympialaisten yhteyteen rakennettuun Metsä Paviljonkiin, joka tarjoaa suomalaisille yrityksille mahdollisuuden vienninedistämiseen. Metsä Paviljonki toimii myös olympia- ja paralympiajoukkueiden kotipesänä kisojen aikana.

Castrén & Snellman on toiminut olympiajoukkueen juridisena neuvonantajana vuodesta 2013. Yhteistyö luo edellytyksiä Olympiakomitean laadukkaalle työlle niin urheilussa kuin sen taustallakin.

Finavia varmistaa suomalaisurheilijoille sujuvan matkaanlähdön ja stressittömän valmistautumisen kisoihin. Helsinki-Vantaan lentoasema on olympia- ja paralympiajoukkueiden viimeinen etappi kotimaassa ennen siirtymistä kisapaikoille.

Energiayhtiö Loisteen ja Suomen Olympiajoukkueen yhteistyö käynnistyi vuonna 2013. Yhteistyön tuloksena syntyi Olympiasähkö, jota ostamalla kuka tahansa voi tukea konkreettisesti suomalaista olympiaurheilua. Loisteen ja energiayhtiö Lumpeen fuusioitumisen myötä Olympiasähkö kuuluu Lumpeen tuotevalikoimaan.

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista. Storytel tarjoaa tarinoita jokaiseen hetkeen, ja Olympiakomitea kannustaa yhdistämään nämä tarinat liikkeeseen. Yhteistyön tavoitteena on suomalaisten hyvinvoinnin lisääminen.

REDI on kaupungin ydin, paikka johon kokoonnutaan, kun tapahtuu jotain merkityksellistä. Siellä juhlitaan, jännitetään ja eletään hetkiä, jotka nousevat arjen yläpuolelle. Olympiaurheilu, jos mikä, tarjoaa tällaisia erityisiä hetkiä. Kokoonnutaan Redissä, kun sen aika on.

Rahoja, mitaleita ja muita keräilytuotteita markkinoiva Suomen Moneta on keräilyrahojen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla. Monetan ja Suomen Olympiakomitean lanseeraama Pohjoisen tähdet -keräilymitalikokoelma on saanut inspiraationsa suomalaisesta olympiahistoriasta ja se on kunnianosoitus menestyneille urheilusankareillemme. Suomen Moneta on mukana tukemassa nykyisten olympiaurheilijoidemme matkaa menestykseen.

Suomalainen Onbone Oy valmistaa puukomposiittituotteita, joita käytetään mm. lääketieteelliseen tuentaan. Kevyt ja hengittävä Woodcast- materiaali on jo globaalisti sairaaloiden ja eläinlääkäriklinikoiden käytössä. Yhteistyö Olympiakomitean kanssa avaa uusia mahdollisuuksia Onbonen tuotekehitykseen.

Olympia-aiheisia tuotteita valmistava Martinex on tuonut markkinoille mm. palapelejä, pelikortteja, juomapulloja sekä Smart10-pelistä sovelletun urheiluversion.

Suomalainen huonekalu- ja sisustusmyymäläketju vastaa olympiajoukkueen kisakylän sisustamisesta. Urheilijat viettävät urheilusuoritusten ulkopuolisen ajan pääsääntöisesti kisakylässä ja on tärkeää, että suomidesignin luoma kodinomainen tunnelma ja tuttuus kulkevat olympiajoukkueen mukana.

CHS Group on Olympiajoukkueen kumppani rahti- ja huolintatoiminnassa. CHS vie olympia- ja paralympiajoukkueiden rahdin perille olympiakaupunkeihin ajallaan meri-, maa- tai ilmateitse.

Lumoava on suunnitellut kisakorun, joka annetaan lahjaksi kaikille olympiajoukkueisiin valituille urheilijoille. Virallisen kisakorun lisäksi Lumoava on tuonut markkinoille kuluttajille suunnatun version olympiajoukkueen korusta. Loisto-korusarjan myynnillä tuetaan tulevaisuuden nuoria urheilijalupauksia.

Maailman suurin rengasvalmistaja ja maailmanlaajuinen olympialaisten kumppani Bridgestone tukee Suomen olympiajoukkuetta ja nuorten hyvinvointia Nuorelle siivet -kampanjan kautta.

Synsamin ja Olympiakomitean #samallaviivalla-kampanjan tavoitteena on aktivoida lapset liikunnalliseen elämäntyyliin tarjoamalla maksuttomat urheilulasit vahvuuksilla kaikille näönkorjausta tarvitseville 5–12-vuotiaille. Synsamin ja Olympiakomitean yhteistyöhön kuuluu myös olympiajoukkueen urheilijoiden auttaminen näönhuoltoon ja silmäterveyteen liittyvissä asioissa. Synsam toimii myös olympiajoukkueen urheilulasi- ja aurinkolasitoimittajana.

Elämys Group on yritysten matka- ja tapahtumakumppani ja vaikuttavien elämysten toteuttaja. Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppanina Elämys Group hoitaa olympiakisamatkojen ja -lippujen myyntiä kuluttajille, yhteistyökumppaneille ja olympiajoukkueille. Elämys Group vastaa myös Olympiakomitean yhteistyökumppaneiden hospitality-palveluista matkan aikana sekä kumppanuuksiin liittyvästä tapahtumamarkkinoinnista.

Avantopool tukee Suomen olympiajoukkuetta toimittamalla urheilijoiden käyttöön palautumista edistävän kylmävesialtaan. Huippu-urheilijat ja ammattilaisurheiluseurat käyttävät Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Avantopool-kylmäaltaita ympäri Eurooppaa.

Innolux-valaisimia ja -kirkasvalolaitteita valmistava kotimainen Innojok tukee Suomen olympiajoukkuetta toimittamalla Tokion ja Pekingin kisoihin kirkasvalolaitteita tasaamaan aikaerorasitusta sekä punavalolaitteita edistämään palautumista urheilusuorituksista.

Zeropoint on Suomen olympiajoukkueen valinta kompressiovaatteissa. Verenkiertoa parantavat kompressiotuotteet ovat monen urheilijan mieleen niin urheillessa kuin palautuessakin. Zeropoint-tuotteet on suunniteltu ja testattu yhteistyössä Suomen huippu-urheilijoiden kanssa.

LED Future huolehtii Suomen olympiajoukkueen terveysturvallisuudesta toimittamalla Tokion ja Pekingin kisoihin desinfiointilaitteita urheilijoiden tavaroiden ja majoitustilojen pintojen puhdistukseen. UVC-valoon perustuva desinfiointi tuhoaa mikrobit tehokkaasti pinnoilta ja huoneilmasta.

Lifa Air on mukana takaamassa Suomen olympiajoukkueen terveysturvallisuutta Tokion ja Pekingin olympia- ja paralympiakisoissa toimittamalla joukkueiden käyttöön laadukkaat, kotimaiset suu-nenäsuojaimet.

CTN Group toimittaa Suomen olympiajoukkueen käyttöön Suomessa kehitetyn ja valmistetun X°CRYO -kylmähoitolaitteen. Paikallinen huippukylmähoito nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappoja, lisää liikkuvuutta, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja soveltuu urheiluvammojen, nyrjähdysten ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon.

Cleantech-yritys UniqAir varmistaa puhtaan huoneilman Suomen olympiajoukkueelle toimittamalla UniqAir-ilmapuhdistimet Tokion kisoihin. Laitteet poistavat nopeasti ja tehokkaasti sisäilmasta terveyttä uhkaavat epäpuhtaudet, kuten huone-, eläin-, ja siitepölyn, mikrobit, virukset ja homeitiöt sekä ilmansaasteet.

Nolla Antimicrobial on mukana takaamassa Suomen olympiajoukkueen terveysturvallisuutta Tokion ja Pekingin olympia- ja paralympiakisoissa toimittamalla joukkueiden käyttöön alkoholittomat, tehokkaasti bakteereja ja viruksia tuhoavat Nolla Käsidesivaahdot.

Elozon otsonipuhdistuslaitteilla voi puhdistaa ja desinfioida vaatteita ja varusteita ympäristöystävällisesti ilman vettä ja kemikaaleja. Puhdistusmenetelmä on käytössä monissa sairaaloissa, laboratorioissa, pelastuslaitoksissa, teattereissa ja urheiluseuroissa. Kumppanuuden myötä Elozo tarjoaa Suomen olympiajoukkueen käyttöön otsonipuhdistuslaitteen Pekingin kisoihin.

Metsä Group on mukana rohkaisemassa nuoria liikunnalliseen
elämäntapaan, josta on hyötyä myöhemmin myös työelämässä.
Nuorelle siivet -kampanjan
ensimmäisenä yhteistyökumppanina Metsä Group lahjoittaa valmennustunteja
yläkoululaisille nuorille ja järjestää Urheiluakatemioiden kanssa
avoimia paikallisia perheliikuntatapahtumia.

Ota rohkeasti yhteyttä

Olympiakomitean urheilumarkkinoinnin huippuammattilaiset auttavat yritystäsi rakentamaan tuloksekkaita kampanjoita ja kumppanuuksia.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ