Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima. Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden muodostama Pohjoisen tähdet on koko Suomen joukkue, jonka tarina kiinnostaa kaikkia. Veikkauksen valinta on seisoa joukkueen tukena, jatkamassa tarinaa.

Luhta Sportswear Companyn Rukka-brändi on Suomen olympiajoukkueiden varustaja ja sinivalkoisen univormumme luoja. Vahva suomalainen osaaminen pääsee Olympiajoukkueen kautta olympialaisissa kansainvälisille näyttämöille.

Toyota on Kansainvälisen Olympia- ja paralympiakomitean kumppani sekä Suomen olympiajoukkueen pääkumppani. ”Me Toyotalla jaamme olympia- ja paraurheilijoiden kanssa ne samat arvot ja palon, jotka saavat tavoittelemaan yhä parempia tuloksia ja kovempia haasteita. Yhteistyön kautta tahdomme kannustaa kaikkia ihmisiä ylittämään omat rajansa ja toteuttamaan unelmansa.”

Starkin ja Suomen olympiajoukkueen markkinointiyhteistyö keskittyy nostamaan esiin huippu-urheilijoiden taustajoukkoja ja erityisesti valmentajan roolia. Urheilija-valmentaja-parien arkinen tiimityö luo pohjan ainutlaatuisille kasvutarinoille ja arvokisamenestykselle. Stark on yksi Suomen olympiajoukkueen pääkumppaneista.

Leader tarjoaa Suomen olympiajoukkueen urheilijoille ensiluokkaisen ja turvallisen energiansaannin kisojen ajaksi. Lisäksi yhteistyön tavoitteena on tukea kaikkien suomalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Suomen olympiajoukkueen virallisena yhteistyökumppanina OP Ryhmä tukee nuorten urheilijoiden, huippu-urheilijoiden ja uransa päättäneiden urheilijoiden taloudellista menestystä ja turvaa Suomessa.

Haluamme olla mukana luomassa positiivista ja mukaan kutsuvaa keskustelua, joka yhdistää liikkeen elämänlaatuun, terveyteen, hyvinvointiin ja laajemmin koko väestön toimintakykyyn tulevaisuudessa. Toivomme mahdollisimman monen ymmärtävän liikunnan merkityksen hyvinvoinnille, saada heidät liikkumaan itse ja myös toimimaan itse aktiivisesti liikkumisen lisäämiseksi.

Castrén & Snellman on toiminut olympiajoukkueen juridisena neuvonantajana vuodesta 2013. Yhteistyö luo edellytyksiä Olympiakomitean laadukkaalle työlle niin urheilussa kuin sen taustallakin.

Lumme Energian ja Suomen olympiajoukkueen yhteistyö on rakentunut vuonna 2013 lanseeratun Olympiasähkö-tuotteen ympärille.  Lumme Energian energialähettiläät Sami Jauhojärvi ja Aku Partanen ovat olleet mukana kumppanuuteen liittyvässä sisältömarkkinoinnissa.

Crisp on Sinebrychoffin alkoholiton olut, joka sammuttaa janon kaikissa olosuhteissa. Yhteistyö Suomen olympiajoukkueen kanssa kannustaa nauttimaan urheilusta ja kisamenestyksestä ilman prosentteja.

Rahoja, mitaleita ja muita keräilytuotteita markkinoiva Suomen Moneta on keräilyrahojen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla. Monetan ja Suomen Olympiakomitean lanseeraama Pohjoisen tähdet -keräilymitalikokoelma on saanut inspiraationsa suomalaisesta olympiahistoriasta ja se on kunnianosoitus menestyneille urheilusankareillemme. Suomen Moneta on mukana tukemassa nykyisten olympiaurheilijoidemme matkaa menestykseen.

CHS Group on Olympiajoukkueen kumppani rahti- ja huolintatoiminnassa. CHS vie olympia- ja paralympiajoukkueiden rahdin perille olympiakaupunkeihin ajallaan meri-, maa- tai ilmateitse.

Elämys Group on yritysten matka- ja tapahtumakumppani ja vaikuttavien elämysten toteuttaja. Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppanina Elämys Group hoitaa olympiakisamatkojen ja -lippujen myyntiä kuluttajille, yhteistyökumppaneille ja olympiajoukkueille. Elämys Group vastaa myös Olympiakomitean yhteistyökumppaneiden hospitality-palveluista matkan aikana sekä kumppanuuksiin liittyvästä tapahtumamarkkinoinnista.

Lifa Air on mukana takaamassa Suomen olympiajoukkueen terveysturvallisuutta Tokion ja Pekingin olympia- ja paralympiakisoissa toimittamalla joukkueiden käyttöön laadukkaat, kotimaiset suu-nenäsuojaimet.

CTN Group toimittaa Suomen olympiajoukkueen käyttöön Suomessa kehitetyn ja valmistetun X°CRYO -kylmähoitolaitteen. Paikallinen huippukylmähoito nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappoja, lisää liikkuvuutta, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja soveltuu urheiluvammojen, nyrjähdysten ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon.

Ota rohkeasti yhteyttä

Olympiakomitean urheilumarkkinoinnin huippuammattilaiset auttavat yritystäsi rakentamaan tuloksekkaita kampanjoita ja kumppanuuksia.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ