Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima. Suomen olympia- ja paralympiajoukkueiden muodostama Pohjoisen tähdet on koko Suomen joukkue, jonka tarina kiinnostaa kaikkia. Veikkauksen valinta on seisoa joukkueen tukena, jatkamassa tarinaa.

Luhta Sportswear Companyn Icepeak-brändi on Suomen olympiajoukkueiden varustaja ja sinivalkoisen univormumme luoja. Vahva suomalainen osaaminen pääsee Olympiajoukkueen kautta olympialaisissa kansainvälisille näyttämöille.

Lääkärikeskuksen Aavan lanseeraama Virta tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluja ja valmennustoimintaa yksilöille ja yrityksille. Suomen olympiajoukkueen ja Aavan yhteistyön pyrkimyksenä on lisätä hyvinvointia yhteiskunnassa. Samalla on rakentunut olympiajoukkueen vaatimustason täyttävä testausasema Helsingin ytimeen.

Finnair lennättää Suomen olympiajoukkueet ja suomalaiset urheilun ystävät olympialaisiin ja ympäri maailman. Pitkäjänteinen yhteistyömme perustuu jaettuun arvopohjaan ja suomalaiseen huippuosaamiseen. #waytosuccess

Toyota on Kansainvälisen Olympia- ja paralympiakomitean kumppani sekä Suomen olympiajoukkueen pääkumppani. ”Me Toyotalla jaamme olympia- ja paraurheilijoiden kanssa ne samat arvot ja palon, jotka saavat tavoittelemaan yhä parempia tuloksia ja kovempia haasteita. Yhteistyön kautta tahdomme kannustaa kaikkia ihmisiä ylittämään omat rajansa ja toteuttamaan unelmansa.”

Starkin ja Suomen olympiajoukkueen markkinointiyhteistyö keskittyy nostamaan esiin huippu-urheilijoiden taustajoukkoja ja erityisesti valmentajan roolia. Urheilija-valmentaja-parien arkinen tiimityö luo pohjan ainutlaatuisille kasvutarinoille ja arvokisamenestykselle. Stark on yksi Suomen olympiajoukkueen pääkumppaneista.

Energiayhtiö St1:n tavoitteena on tarjota ympäristöä säästäviä, ekologisia energiaratkaisuja kestävän hiilikierron edistämiseksi. Olympiakomitea toimii aktiivisesti urheilun aiheuttaman ympäristökuormituksen vähentämiseksi. St1 ja Olympiakomitea yhdistävät voimansa ilmastoyhteistyössä, jonka tavoitteena on luoda suomalaisille mahdollisuuksia ilmastoystävällisiin valintoihin arjessa. Yhteistyön voima ja vaikuttavuus syntyy molempien toimijoiden laajoista yhteisöistä. St1 on yksi Suomen olympiajoukkueen pääkumppaneista.

Leader tarjoaa Suomen olympiajoukkueen urheilijoille ensiluokkaisen ja turvallisen energiansaannin kisojen ajaksi. Lisäksi yhteistyön tavoitteena on tukea kaikkien suomalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Castrén & Snellman on toiminut olympiajoukkueen juridisena neuvonantajana vuodesta 2013. Yhteistyö luo edellytyksiä Olympiakomitean laadukkaalle työlle niin urheilussa kuin sen taustallakin.

Finavia varmistaa suomalaisurheilijoille sujuvan matkaanlähdön ja stressittömän valmistautumisen kisoihin. Helsinki-Vantaan lentoasema on olympia- ja paralympiajoukkueiden viimeinen etappi kotimaassa ennen siirtymistä kisapaikoille.

Lumme Energian ja Suomen olympiajoukkueen yhteistyö on rakentunut vuonna 2013 lanseeratun Olympiasähkö-tuotteen ympärille.  Lumme Energian energialähettiläät Sami Jauhojärvi ja Aku Partanen ovat olleet mukana kumppanuuteen liittyvässä sisältömarkkinoinnissa.

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista. Storytel tarjoaa tarinoita jokaiseen hetkeen, ja Olympiakomitea kannustaa yhdistämään nämä tarinat liikkeeseen. Yhteistyön tavoitteena on suomalaisten hyvinvoinnin lisääminen.

Rahoja, mitaleita ja muita keräilytuotteita markkinoiva Suomen Moneta on keräilyrahojen asiantuntija, jolla on pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla. Monetan ja Suomen Olympiakomitean lanseeraama Pohjoisen tähdet -keräilymitalikokoelma on saanut inspiraationsa suomalaisesta olympiahistoriasta ja se on kunnianosoitus menestyneille urheilusankareillemme. Suomen Moneta on mukana tukemassa nykyisten olympiaurheilijoidemme matkaa menestykseen.

Suomalainen Onbone Oy valmistaa puukomposiittituotteita, joita käytetään mm. lääketieteelliseen tuentaan. Kevyt ja hengittävä Woodcast- materiaali on jo globaalisti sairaaloiden ja eläinlääkäriklinikoiden käytössä. Yhteistyö Olympiakomitean kanssa avaa uusia mahdollisuuksia Onbonen tuotekehitykseen.

Suomalainen huonekalu- ja sisustusmyymäläketju vastaa olympiajoukkueen kisakylän sisustamisesta. Urheilijat viettävät urheilusuoritusten ulkopuolisen ajan pääsääntöisesti kisakylässä ja on tärkeää, että suomidesignin luoma kodinomainen tunnelma ja tuttuus kulkevat olympiajoukkueen mukana.

CHS Group on Olympiajoukkueen kumppani rahti- ja huolintatoiminnassa. CHS vie olympia- ja paralympiajoukkueiden rahdin perille olympiakaupunkeihin ajallaan meri-, maa- tai ilmateitse.

Lumoava on suunnitellut kisakorun, joka annetaan lahjaksi kaikille olympiajoukkueisiin valituille urheilijoille. Virallisen kisakorun lisäksi Lumoava on tuonut markkinoille kuluttajille suunnatun version olympiajoukkueen korusta. Loisto-korusarjan myynnillä tuetaan tulevaisuuden nuoria urheilijalupauksia.

Elämys Group on yritysten matka- ja tapahtumakumppani ja vaikuttavien elämysten toteuttaja. Suomen Olympiakomitean yhteistyökumppanina Elämys Group hoitaa olympiakisamatkojen ja -lippujen myyntiä kuluttajille, yhteistyökumppaneille ja olympiajoukkueille. Elämys Group vastaa myös Olympiakomitean yhteistyökumppaneiden hospitality-palveluista matkan aikana sekä kumppanuuksiin liittyvästä tapahtumamarkkinoinnista.

Innolux-valaisimia ja -kirkasvalolaitteita valmistava kotimainen Innojok tukee Suomen olympiajoukkuetta toimittamalla Tokion ja Pekingin kisoihin kirkasvalolaitteita tasaamaan aikaerorasitusta sekä punavalolaitteita edistämään palautumista urheilusuorituksista.

LED Future huolehtii Suomen olympiajoukkueen terveysturvallisuudesta toimittamalla Tokion ja Pekingin kisoihin desinfiointilaitteita urheilijoiden tavaroiden ja majoitustilojen pintojen puhdistukseen. UVC-valoon perustuva desinfiointi tuhoaa mikrobit tehokkaasti pinnoilta ja huoneilmasta.

Lifa Air on mukana takaamassa Suomen olympiajoukkueen terveysturvallisuutta Tokion ja Pekingin olympia- ja paralympiakisoissa toimittamalla joukkueiden käyttöön laadukkaat, kotimaiset suu-nenäsuojaimet.

CTN Group toimittaa Suomen olympiajoukkueen käyttöön Suomessa kehitetyn ja valmistetun X°CRYO -kylmähoitolaitteen. Paikallinen huippukylmähoito nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappoja, lisää liikkuvuutta, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja soveltuu urheiluvammojen, nyrjähdysten ja muiden pehmytkudosvaurioiden hoitoon.

Elozon otsonipuhdistuslaitteilla voi puhdistaa ja desinfioida vaatteita ja varusteita ympäristöystävällisesti ilman vettä ja kemikaaleja. Puhdistusmenetelmä on käytössä monissa sairaaloissa, laboratorioissa, pelastuslaitoksissa, teattereissa ja urheiluseuroissa. Kumppanuuden myötä Elozo tarjoaa Suomen olympiajoukkueen käyttöön otsonipuhdistuslaitteen Pekingin kisoihin.

Sector Alarm tarjoaa hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Kun koti on suojattu turvallisuuspalveluilla, olympiakisojen tv-yleisö voi huoletta heittäytyä kisajännityksen vietäväksi.

Crisp on Sinebrychoffin alkoholiton olut, joka sammuttaa janon kaikissa olosuhteissa. Yhteistyö Suomen olympiajoukkueen kanssa kannustaa nauttimaan urheilusta ja kisamenestyksestä ilman prosentteja.

Ota rohkeasti yhteyttä

Olympiakomitean urheilumarkkinoinnin huippuammattilaiset auttavat yritystäsi rakentamaan tuloksekkaita kampanjoita ja kumppanuuksia.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ