Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima ja Suomen Olympiakomitean pääyhteistyökumppani. Veikkauksen valinta on seisoa Suomen olympiajoukkueen ja koko urheilukenttää palvelevan seuratoiminnan tukena.

Saarioinen on Suomen johtava valmisruokatalo.  Olympiakomitean Lasten liike -ohjelman myötä Saarioinen tuo turvallisen, iloisen ja lapsenehtoisen harrastamisen jokaisen lapsen ulottuville.

Cloetta Suomi Oy:n tuki Olympiakomitealle kohdistuu urheiluseurojen Tähtiseura-ohjelmalle, joka on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma. Urheiluseurassa liikkuville lapsille ja nuorille tähtimerkki on lupaus turvallisesta ympäristöstä, jossa jokainen voi liikkua ja urheilla omalla tasollaan.

SRV:n ja Suomen Olympiakomitean yhteistyön tavoitteena on vastata yhteen tulevaisuuden suurimmista haasteista: lasten liikkumattomuuteen. SRV rakentaa yhdessä Olympiakomitean kanssa yhteiskunnallista, aktiivista arkea ja elinkaariviisasta tulevaisuutta Lasten Liike -ohjelman kautta.

Gasum edistää lasten ja nuorten liikuntaa Tähtiseuratoiminnan kautta. Urheiluseurat hyötyvät yhteistyöstä 15 Gasumin myöntämän kannustuspalkinnon kautta, joista yksi on 5 000 euron arvoinen vuoden Tähtiseurapalkinto.

Rantalainen on urheiluseurojen taloushallinnon asiantuntijakumppani. Yhteistyön kautta seurat ja lajiliitot saavat apua talouden hallintaan joko työvälineiden ja koulutuksen avulla tai ulkoistamalla koko palvelun alan ammattilaisille.

Ramirent rakentaa puitteet onnistuneille urheilutapahtumille. Yhteistyön tavoitteena on helpottaa seuroja, lajiliittoja ja muita liikunta-alan toimijoita tapahtumarakentamisen palveluilla. Ramirent on mukana ekologista tapahtumajärjestämistä edistävässä Ekokompassi-hankkeessa.

PunaMusta Oy on Suomen merkittävimpiä painotaloja, joka tunnetaan alansa edelläkävijänä. Kattava ja toimiva palvelukokonaisuus tekee PunaMustasta enemmän kuin pelkän painotalon. Punamusta on Olympiakomitean kilpailutettu painotalokumppani.

50 vuotta täyttänyt henkilöstöpalveluyritys StaffPointin ja Suomen Olympiakomitean yhteistyö keskittyy nuorten urheilun ja työelämävalmiuksien tukemiseen. Yhteinen arvopohja – vastuullisuus, periksiantamattomuus ja jatkuva kehitys – ovat rakennuspalikoita niin urheilussa kuin työelämässä. Yhdessä rakennamme liikunnasta ja urheilusta lisää elinvoimaa Suomeen.

Eventio Group on yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa palveluita varainhankintaan ja tapahtumamyyntiin. Tuotteitamme ovat mm. Lumilyhty-arpa, bingoon.fi sekä Evention lipunmyynnin tapahtumakauppa. Yrityksen nettisivuille

WithSecure™ on Suomen Olympiakomitean kyberturvallisuuden luotettava kumppani. Yhteistyön tavoitteena on tuoda tuloksellinen kyberturvallisuus Suomen urheilu- ja liikuntayhteisöön. Yhteistyön myötä Olympiakomitea ja WithSecure luovat Suomeen turvallisemman ja tasa-arvoisemman ympäristön urheilulle. Yhteistyö sisältää teknisiä ja hallinnollisia polkuja, joilla arvioidaan Olympiakomitean nykyistä kyberturvallisuusinfrastruktuuria ja luodaan ohjeita suomalaisen urheilu- ja liikuntayhteisön kyberresilienssin tukemiseksi tulevaisuudessa.

Ota rohkeasti yhteyttä

Olympiakomitean urheilumarkkinoinnin huippuammattilaiset auttavat yritystäsi rakentamaan tuloksekkaita kampanjoita ja kumppanuuksia.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ