Veikkaus on suomalaisen liikunnan, urheilun ja kansalaistoiminnan vahva taustavoima ja Suomen Olympiakomitean pääyhteistyökumppani. Veikkauksen valinta on seisoa Suomen olympiajoukkueen ja koko urheilukenttää palvelevan seuratoiminnan tukena.

Saarioinen on Suomen johtava valmisruokatalo.  Olympiakomitean Lasten liike -ohjelman myötä Saarioinen tuo turvallisen, iloisen ja lapsenehtoisen harrastamisen jokaisen lapsen ulottuville.

OP Ryhmä edistää lasten ja nuorten sekä lapsiperheiden hyvinvointia sekä valtakunnallisesti että
paikallistasolla. Pitkään jatkunut yhteistyömme keskittyy seuratoimintaan sekä lasten ja nuorten liikuntaan. Tuplaturva tuo vakuutusturvaa lajiliitoille ja urheiluseuroille.

SRV:n ja Suomen Olympiakomitean yhteistyön tavoitteena on vastata yhteen tulevaisuuden suurimmista haasteista: lasten liikkumattomuuteen. SRV rakentaa yhdessä Olympiakomitean kanssa yhteiskunnallista, aktiivista arkea ja elinkaariviisasta tulevaisuutta Lasten Liike -ohjelman kautta.

Verkkopalveluyhtiö Elenian ja Suomen Olympiakomitean yhteisenä tavoitteena on antaa koululaisille mahdollisuus liikunnaniloon koulupäivien päätteeksi. Lasten Liike -ohjelman avulla tuetussa harrastustoiminnassa lapset voivat tutustua eri lajeihin leikinomaisen liikuntakerhon turvallisessa ilmapiirissä.

Globaalin terveysalan yhtiö Bayerin tavoitteena on edistää laajasti terveyttä ja hyvinvointia. Bayer Nordic tukee kouluikäisten lasten liikuntaharrastusta Suomen Olympiakomitean Lasten Liike -ohjelman kautta.

Reima tunnetaan laadukkaiden, aktiivisille lapsille suunniteltujen vaatteiden ja jalkineiden valmistajana. Olympiakomitean Lasten liike -harrastustoiminnan kautta Reima tarjoaa kaikille lapsille iloa ja liikettä koulupäivien jälkeen.

Olympiakomitea ja Touhula-päiväkodit tekevät uudentyyppistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on edistää ja kehittää suomalaista liikunnallista varhaiskasvatusta. Yhteistyö keskittyy asiantuntijuuteen ja tarkoittaa innostavien sisältöjen viemistä päiväkotien arkeen, jokapäiväisen liikkeen lisäämiseksi jokaiselle lapselle.

Gasum edistää lasten ja nuorten liikuntaa Tähtiseuratoiminnan kautta. Urheiluseurat hyötyvät yhteistyöstä 15 Gasumin myöntämän kannustuspalkinnon kautta, joista yksi on 5 000 euron arvoinen vuoden Tähtiseurapalkinto.

Rantalainen on urheiluseurojen taloushallinnon asiantuntijakumppani. Yhteistyön kautta seurat ja lajiliitot saavat apua talouden hallintaan joko työvälineiden ja koulutuksen avulla tai ulkoistamalla koko palvelun alan ammattilaisille.

Visma Solutions ja Netvisor on urheiluseurojen taloushallinnon järjestelmäkumppani. Yhteistyön tavoitteena on tuoda ammattimaisuutta seurojen taloushallintoon ja vapauttaa aikaa seurojen johtamiseen.

Ramirent rakentaa puitteet onnistuneille urheilutapahtumille. Yhteistyön tavoitteena on helpottaa seuroja, lajiliittoja ja muita liikunta-alan toimijoita tapahtumarakentamisen palveluilla. Ramirent on mukana ekologista tapahtumajärjestämistä edistävässä Ekokompassi-hankkeessa.

PunaMusta Oy on Suomen merkittävimpiä painotaloja, joka tunnetaan alansa edelläkävijänä. Kattava ja toimiva palvelukokonaisuus tekee PunaMustasta enemmän kuin pelkän painotalon. Punamusta on Olympiakomitean kilpailutettu painotalokumppani.

50 vuotta täyttänyt henkilöstöpalveluyritys StaffPointin ja Suomen Olympiakomitean yhteistyö keskittyy nuorten urheilun ja työelämävalmiuksien tukemiseen. Yhteinen arvopohja – vastuullisuus, periksiantamattomuus ja jatkuva kehitys – ovat rakennuspalikoita niin urheilussa kuin työelämässä. Yhdessä rakennamme liikunnasta ja urheilusta lisää elinvoimaa Suomeen.

Ota rohkeasti yhteyttä

Olympiakomitean urheilumarkkinoinnin huippuammattilaiset auttavat yritystäsi rakentamaan tuloksekkaita kampanjoita ja kumppanuuksia.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ