Edenred Yritysmaratonviestin pääkumppaniksi

Suomen johtava työsuhde-etujen tarjoaja Edenred Finlad Oy on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Olympiakomitean kanssa Yritysmaratonviestin pääkumppanuudesta. Sopimuksen myötä Suomen suurin työyhteisöille suunnattu juoksutapahtuma on jatkossa nimeltään Edenred Yritysmataronviesti.

Suomen Olympiakomitean järjestämä Yritysmaratonviesti juostaan vuosittain Helsingin Töölönlahdella. Tapahtuman ideana on juosta, hölkätä tai kävellä maratonin pituinen matka yritysten muodostamina viestijoukkueina. Yhteen joukkueeseen mahtuu 5–10 osallistujaa.

Tapahtumaan osallistui keväällä 2023 yli 320 joukkuetta, noin 3 000 juoksijaa sekä runsaslukuinen kannustajien joukko. Tapahtuman tuotoilla tuetaan lasten liikuntaa.

Asiakkuuspäällikkö Lauri Ijäs Olympiakomiteasta on innoissaan uuden yhteistyön tuomista mahdollisuuksista.

– Yritysmaratonviesti on vakiinnuttanut paikkansa monessa pk-seudun yrityksessä kivan keväisenä liikuntatapahtumana, joka kokoaa työkaverit yhteen kisaamaan ja tsemppaamaan toisiaan. Yhteistyö Edenredin kanssa avaa mahdollisuuksia tapahtuman laajentamiseen entistä suuremmalle yleisölle, Ijäs toteaa ja jatkaa:

– Edenredin liikunta- ja muut työsuhde-edut ovat laajalti käytössä Suomen työpaikoilla. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä alan markkinajohtajan kanssa. Yhteistyö konkretisoi hyvin myös Olympiakomitean tavoitetta liikkeen ja liikunnallisen elämäntavan edistämisessä.

– Lasten tukeminen ja työhyvinvoinnin edistäminen ovat meille sydämenasioita. Edenredin vastuullisuustoimenpiteiden ytimessä on halu edistää kaikenikäisten hyvinvointia. Yritysmaratonviesti on loistava tilaisuus korostaa työelämässä tapahtuvan hyvinvoinnin ja palautumisen merkitystä, Edenredin työelämäasiantuntija Laura Lahtinen sanoo.

– Työterveyslaitoksen mukaan aktiivinen liikkuminen edistää merkittävästi mielen hyvinvointia myös työympäristössä. Säännöllinen liikunta on tunnettu siitä, että se parantaa mielialaa ja edistää palautumista, mikä voi vaikuttaa myönteisesti työtehoon ja keskittymiskykyyn, Lahtinen jatkaa.

Lisätietoja:
Suomen Olympiakomitea: asiakkuuspäällikkö Lauri Ijäs, puh. 040 754 0229
Edenred Suomi Oy: Työelämäasiantuntija Laura Lahtinen, puh. 040 509 4757

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ