Suomalainen perheyritys toimittaa fysioterapian pientarvikkeet Suomen olympiajoukkueelle Pariisin kisoihin

Suomen olympiajoukkueen fysioterapiatiimi on valmistautunut Pariisin kisoihin pakkaamalla mukaan riittävän määrän teippejä, pehmusteita ja muita pientarvikkeita. Tuotteet toimittaa Sportcare.

Sportcaren teipit ja muut fysioterapian pientarvikkeet ovat tuttuja olympiajoukkueen vastaavana fysioterapeuttina työskentelevälle Suvi Pajuselle. Hän on myös koonnut tarvikkeista riittävän laajan tuotevalikoiman Pariisin kesäkisoihin valmistautuvan olympiajoukkueen tarpeisiin.

– DynamicTape on meille hyvin tarpeellinen fysioterapian väline Pariisissa, mutta mukaan lähtee myös muita pientarvikkeita, joiden avulla joukkueen fysioterapeutit voivat mahdollistaa urheilua niin urheilijan turvallisuuden kuin suorituskyvyn näkökulmasta, Pajunen sanoo.

Laaja työkalupakki erilaisten tilanteiden varalle

Pajunen on pyrkinyt ennakoimaan kisoissa mahdollisesti syntyviä tarpeita mahdollisimman laajalla työkalupakilla.

– Mitä lähempänä kisoja olemme, sitä vähemmän meillä on käytössä aikaa, joka auttaa harjoituskaudella syntyvien vammojen hoidossa. Kisoissa, kun aikaresurssia ei enää ole, meillä täytyy olla tarjolla kaikki ratkaisut, joilla voidaan turvata urheilijan kisan jatkuminen.

– Jos meillä on tiedossa jo ennen kisoja jokin urheilijan vamma, joka ei todennäköisesti tule kuntoutumaan täysin ennen kisoja, niin kaikki teippaukset ja muut työkalut, joita paraneminen vaatii, testataan moneen kertaan kotiharjoittelussa. Näin varmistamme, että kisatilanteessa meillä on kokemusta siitä, millainen ratkaisu toimii parhaiten.

– Esimerkiksi, jos urheilijalla on nilkkavamma ja tiedetään, että se on herkkä uusiutumaan, Sportcaren tuotteilla voidaan suojata uudelta vammalta ja tukea urheilijan senhetkistä suorituskykyä.

– Emme kokeile kisoissa mitään uutta, ellei urheilijan tilanne muutu kisojen aikana. Toivomme toki, että kisoissa ei syntyisi mitään vammoja ja loukkaantumisia, mutta meidän on myös varustauduttava niin hyvin kuin pystymme siihen, että voimme reagoida heti, jos tilanne muuttuu ja tulee jokin akuutti vamma.

Pajunen on erittäin tyytyväinen Sportcaren valikoimaan ja yhteistyöhön.

– Sportcaren tuotteet antavat meille ison ja laajan työkalupakin, joka auttaa meitä reagoimaan kisamatkalla syntyviin tilanteisiin. Sportcare on meille tärkeä ja luotettava toimittaja, jolta olemme saaneet kaiken tarvittavan nopeasti ja joustavasti. Tällaisessa jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä arvostamme valtavasti Sportcaren ainutlaatuisen korkeaa palvelutasoa, Pajunen kiittelee.

Myös Sportcarella ollaan iloisia yhteistyöstä.

– Asiakkaillamme on tänä päivänä varaa olla vaativa ja hylätä ”ihan hyvä”. Siksi rimamme on korkeammalla ja haluamme tarjota heille vain parasta tuotetta ja palvelua. Pariisin olympialaiset tarjoaa meille hienon tilaisuuden tukea Suomen olympiajoukkuetta. Teemme kaikkemme, että suomalainen olympiakisaaja menestyy Pariisissa ja kilpailee kirkkaimmista mitaleista, Sportcacen Vice President Kasper Hämäläinen lausuu.

Lisätietoja:
Suomen Olympiakomitea: vastaava fysioterapeutti Suvi Pajunen, puh. 040 831 8360
Sportcare Oy: Vice President Kasper Hämäläinen, puh. 045 357 6202

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi/

Sportcare on suomalainen perheyritys, jolla on yli 35 vuoden kokemus pehmytkudosvammojen ensihoidosta ja kuntoutuksesta sekä huippu-urheilussa että työterveyshuollossa. www.sportcare.fi

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ