Innolux-valohoitoa Suomen olympiajoukkueelle

Innolux-valaisimia ja -kirkasvalolaitteita valmistava kotimainen Innojok on solminut yhteistyösopimuksen Suomen Olympiakomitean kanssa. Sopimuksen myötä olympiajoukkueet saavat Tokion ja Pekingin olympialaisiin käyttöönsä kirkasvalolaitteita tasaamaan aikaerorasitusta. Punavalolaitteilla edistetään palautumista urheilusuorituksista.

Innolux on Suomen johtava valaisinmerkki ja valmistaja, jonka mallisto edustaa laadukasta, kotimaista muotoilua. Klassikkomallit ovat keränneet sekä suomalaisten suosiota että tukun kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Innolux tunnetaan myös edistyksellisenä kirkasvalolaitteiden kehittäjänä.

Innoluxin myyntijohtaja Joni-Petteri Ikonen näkee uuden yhteistyön ainutlaatuisena tilaisuutena hyödyntää olympialaisten näkyvyyttä ja markkina-arvoa, sekä tuoda esiin tietoa valon hoitavista vaikutuksista.

– Nyt, kun sekä kesä- että talviolympialaiset järjestetään poikkeuksellisesti reilun puolen vuoden sisällä, aikajakso osuu valaisimien parhaaseen myyntisesonkiin. Loppukesästä alkutalveen ulottuva kaamosaika koettelee monien suomalaisten jaksamista. Täällä pohjoisessa tiedämme, että valo on tärkeä paitsi näkemisen, myös hyvinvoinnin kannalta. Kirkasvalohoito helpottaa tutkitusti monien kaamosoireita lisäämällä energiatasoa ja vireystilaa päiväsaikaan, Ikonen kertoo.

– Olympiajoukkueen virallisena yhteistyökumppanina voimme hyödyntää olympiateemaa markkinoinnissa. Uusi yhteistyö antaa myös mahdollisuuksia kiinnostavaan sisältömarkkinointiin olympiajoukkueen urheilijoiden kanssa. On hienoa päästä valaisemaan olympiajoukkueen huoneita Tokion ja Pekingin kisakylissä ja auttamaan urheilijoita palautumaan suorituksista valohoitolaitteiden avulla.

Punavalohoito huoltaa lihaksia

Suomen olympiajoukkueen kumppanimyynnistä vastaava Anu Helin Suomen Olympiakomiteasta on innoissaan uudesta yhteistyöstä.

– Aidosti kotimaisella Innoluxilla on hieno kasvutarina ja upeasti muotoillut valaisimet, jotka tuovat olympialaisten kisakylään tuttua, kodinomaista tunnelmaa. Joukkueen urheilijat saavat käyttöönsä myös Innoluxin teknisesti korkealaatuiset punavalolaitteet, joita käytetään lihashuoltoon ja palautumiseen. Punavalolaite säteilee punaista valoa ja lähi-infrapunavaloa lähietäisyydeltä ja tunkeutuu kehoon solutasolle saaden aikaan lukuisia positiivisia terveysvaikutuksia.

– Olemme todella iloisia saadessamme joukkueen tueksi Innoluxin: suomalaista innovaatiota, osaamista ja laatua edustavan huippubrändin. Yhdessä tuomme suomalaisten olohuoneisiin iloa, energiaa ja hyvää valoa.

Lisätietoja:
Suomen Olympiakomitea, markkinointi- ja asiakkuuspäällikkö Ville Köngäs, puh. 040 9625463
Innolux Oy, myyntijohtaja Joni-Petteri Ikonen, puh. 040 7028020

Innojok Oy on kotimainen Innolux-valaisimien valmistaja ja valaistuksen asiantuntija. Innolux-valaisimet edustavat ajatonta skandinaavista tyyliä, laatua ja toiminnallisuutta. Innolux-brändi tunnetaan erityisesti kirkasvalolaitteista, joita yritys on valmistanut Suomessa 1990-luvun alusta lähtien. Tuotannosta yli 80 % on suomalaista alkuperää.  

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ