Olympiakomitean ja Sector Alarmin uusi yhteistyö perustuu yhteisiin arvoihin

Kodin turvallisuuspalveluita tarjoava Sector Alarm on Suomen olympiajoukkueen uusi yhteistyökumppani. Sector Alarmin perusarvoja ovat asiakaslähtöisyyden ja luotettavuuden lisäksi tavoitteellisuus ja halu kehittyä, jotka kuuluvat myös huippu-urheilun ytimeen.

Sector Alarm Oy:n toimitusjohtaja Petteri Kaijasilta pelasi 10 vuotta jalkapalloammattilaisena 6 eri liigajoukkueessa. Toiset 10 vuotta on kulunut siihen, että entisestä maalinteon ammattilaisesta on kuoriutunut myyntityön ja johtamisen ammattilainen. Kun yrityksen toimitusjohtajana on entinen ammattiurheilija, näkyy se helposti yrityskulttuurissa, joka korostaa hyvän joukkuepelin merkitystä onnistumisen edellytyksenä.

Yhteistyösopimus Suomen Olympiakomitean kanssa tuo huippu-urheilun uudella tavalla yrityksen arkeen.

– Urheilumarkkinointi on meille luonteva valinta yhteisen arvopohjan kautta. Menestyminen vaatii kovaa työtä ja sinnikkyyttä niin urheilussa kuin työelämässä. Yhteistyön myötä olemme mukana tukemassa Suomen olympiajoukkueen matkaa kohti menestystä, Kaijasilta iloitsee.

– Jalkapallossa koko joukkue tukee maalien tekemistä ja pelien voittamista. Me Sector Alarmilla keskitymme myyntiin ja tavoitteiden ylittämiseen.

Meillä on vahva myyntikulttuuri, selkeät tavoitteet ja halu kasvaa. Kodin turvallisuuspalvelut kiinnostavat suomalaisia yhä enemmän, ja me pystymme vastaamaan kasvavaan kysyntään laadukkailla tuotteilla ja hyvällä palvelulla. Yhteistyösopimus Suomen Olympiakomitean kanssa auttaa meitä vahvistamaan brändimme tunnettuutta.

Turvallisessa kodissa on ilo jännittää olympiajoukkueen puolesta

Suomen Olympiakomitean vt. myyntijohtaja Ville Köngäs allekirjoittaa Kaijasillan näkemyksen yhteisistä arvoista. Hän näkee yhteyden myös urheilun tuomassa jännityksessä ja kodin turvallisuudessa.

– Olympiakisat tarjoavat tv-katsojille korkean tason jännitysnäytelmiä. Kotisohvalla kisoja jännittäessä me katsojat haluamme samaan aikaan olla turvassa kaikelta, mikä voi uhata kotiamme. Turvallisessa kodissa ei tarvitse pelätä vesivahinkoja, tulipaloja tai murtoja. Kun koti on suojattu turvallisuuspalveluilla, voi huoletta antautua kisajännityksen vietäväksi.

Ampumahiihtäjä Mari Eder on mukana Olympiakomitean ja Sector Alarmin yhteistyössä urheilijaedustajana.

Sector Alarm on yksi Euroopan johtavia turvallisuuspalveluiden tuottajia. Olemme tarjonneet yli 25 vuoden ajan laadukkaita hälytysratkaisuja kotitalouksille ja pienyrityksille ympäri Eurooppaa. Meillä on yli 600 000 tyytyväistä asiakasta. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja hälytyskeskuksiamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista asiakaspalvelua. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että Sector Alarmin asiakastyytyväisyys on jatkuvasti yli 95 %. Sector Alarm – Home of Safety.  

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ