StaffPointin ja Suomen Olympiakomitean yhteistyö jatkuu

StaffPoint jatkaa vuonna 2022 alkanutta yhteistyötä Suomen Olympiakomitean kanssa. Uudella sopimuskaudella StaffPointista tulee myös Suomen olympiajoukkueen virallinen yhteistyökumppani.

StaffPointin ja Suomen Olympiakomitean yhteisenä tavoitteena on tuottaa hyvinvointia ja elinvoimaa Suomeen. Koronapandemia, sota Euroopassa, energiakriisi ja talouden epävarmuus ovat koetelleen suomalaisten kestävyyttä viime vuosina. Työelämää haastetaan monella tavalla: työikäinen väestö vähenee, osaajapula vaivaa yrityksiä ja moni kokee työelämän kuormittavana.

StaffPoint haluaa rakentaa entistä parempaa työelämää ja työssä jaksamista. StaffPointilla uskotaan, että tulevaisuuden työelämä on joustavaa, yhdenvertaista ja energisoivaa. Nämä ovat arvoja, jotka on helppo yhdistää myös urheiluun. Yhdessä StaffPoint ja Suomen Olympiakomitea rakentavat liikunnasta ja urheilusta lisää elinvoimaa Suomeen.

– Joustavuus ja tasapaino työn ja muiden elämän osa-alueiden kanssa sekä henkilöstöstä välittäminen ovat avainasemassa tulevaisuuden työelämässä. Tiedämme, että liikunnan myönteiset vaikutukset ihmisten hyvinvointiin ovat kiistattomia. Tämän vuoksi koemmekin Olympiakomitean kanssa tehdyn yhteistyön merkitykselliseksi, toteaa StaffPoint-konsernin toimitusjohtaja Anu Ahokas yhteistyöstä.

– Uskomme myös, että suomalaisten huippu-urheilijoiden menestys antaa meille kaikille energiaa ja toivoa vaikeina aikoina, jatkaa Ahokas.

Urheilu kasvattaa työelämätaitoja

Olympiakomitean liiketoimintajohtaja Mikko Selin kiittää StaffPointia yhteistyöstä.

– On merkityksellistä, että StaffPoint on mukana tukemassa Suomen urheilijoita. Urheilussa opitaan monia taitoja, joita tarvitaan myös työelämässä: yhteistyötä, tavoitteellisuutta ja periksiantamattomuutta. Uskon, että urheilu toimii myös inspiraationa työelämän unelmien tavoittelussa. StaffPointin tuella voimme auttaa myös urheilijoita tunnistamaan oppimansa ja löytämään paikkansa työelämässä urheilu-uran jälkeen.

Lisätietoja:
Suomen Olympiakomitea: liiketoimintajohtaja Mikko Selin, 050 596 7086
StaffPoint: markkinointi- ja viestintäjohtaja Teea Hurme-Rintala, 040-7257477

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi

StaffPoint-konserni toimii henkilöstövuokraajana, rekrytoijana ja valmentajana mm. kaupan, hotelli- ja ravintola-alan, IT:n, teollisuuden, myynnin, taloushallinnon, markkinoinnin ja logistiikan toimialoilla. Yhtenä Suomen suurimmista henkilöstöalan yrityksistä se pyrkii löytämään ratkaisuja työelämää vaivaavaan ongelmaan: työnhakijoiden ja avoimien työpaikkojen parempaan kohtaamiseen. www.staffpoint.fi

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ