Olympic Charity Golf -turnaus Tapiolassa nuorten urheilijoiden tukemiseksi 16.8.2022

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea ja Suomen Olympiakomitea kutsuvat yrityksiä mukaan Olympic Charity Golf -tapahtumaan, jonka tuotto ohjataan Urheassa opiskelevien nuorten urheiluvalmennukseen. Jokaisen yritysjoukkueen kapteeniksi arvotaan nimekäs suomalainen huippu-urheilija tai -valmentaja. 

Olympic Charity Golf -tapahtuma järjestettiin Tapiola Golf -kentällä ensimmäisen kerran elokuussa 2021. Turnaukseen osallistuneista 15 yritysjoukkueesta 10 on jo ilmoittautunut mukaan myös tämän vuoden kisaan. Mukaan mahtuu vielä kuusi kolmen hengen yritysjoukkuetta. Lisäksi tarjolla on viisi kahden hengen paikkaa tapahtuman yhteydessä järjestettävälle Päivässä golfariksi -kurssille.

Osallistumismaksu tapahtumaan on 2000 euroa/yritys. Maksu kattaa 3 hengen joukkueen osallistumisen turnaukseen tai 2 hengen osallistumisen Päivässä golfariksi -kurssille, aamiaisen, lounaan, ohjauksen ja opetuksen sekä pelivälineet päivän aikana.

Green Card viiden tunnin tehokurssilla

Päivässä golfariksi -kurssilla käydään viiden tehotunnin aikana läpi pelin osa-alueet suomalaisen ammattilaisgolfin pioneerin Mika Piltzin johdolla. Kurssikaveriksi ryhmään saat tunnetun suomalaisen urheilutähden. Ryhmän koko on vain 10 osallistujaa, joten jokainen kurssilainen saa riittävästi henkilökohtaista opetusta green cardin suorittamiseen päivän aikana.

Kurssipäivä alkaa yhteisellä aamiaisella klo 7.30 ja päättyy yhteistilaisuuteen kisajoukkueiden kanssa lounaan ja palkintojenjaon merkeissä. Tilaisuus päättyy noin klo 16.

Turnauksen tuotto urheilijoiden arkivalmennukseen

Helsingin Mäkelänrinteessä sijaitsevalla Urhea-kampuksella toimii myös kesä- ja jäälajien valtakunnallinen olympiavalmennuskeskus. Urhea-kampus on huippu-urheilun koti, jossa urheilijoiden arkiharjoittelua tukevat huippuvalmentajat moniammatillisen asiantuntijatiiminsä kanssa.

Olympic Charity Golf -turnauksessa kootut varat ohjataan nuorten urheilijoiden arkivalmennuksen laadun varmistamiseen. Urhean toimitusjohtaja Simo Tarvonen kertoo tuen käytöstä:

– Turnauksen tuotoilla vahvistamme urheilijoiden terveydenhuoltoa, fysiikkavalmennusta, fysioterapiaa, psyykkistä valmennusta ja urheiluravitsemuksen asiantuntijuutta. Niillä on valtava merkitys lajiharjoittelun tukena. Yritystuen avulla voimme mahdollistaa lisää terveitä harjoittelupäiviä tulevien vuosien huippu-urheilijoille.

Tervetuloa pelaamaan ja opiskelemaan golfia olympiatason urheilijoiden seurassa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
viestinta@urhea.fi
Marianne Hoffrén, 040 559 5910, marianne.hoffren@urhea.fi
Sini Forsblom, 044 746 7452, sini.forsblom@urhea.fi

Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia URHEA on valtakunnallinen urheiluakatemia, jonka yhteydessä toimii kesälajeihin keskittyvä Olympiavalmennuskeskus Helsinki. Urhean yhteistyöverkosto tukee urheilijoiden päivittäisharjoittelua, auttaa urheilijan kaksoisuran rakentamisessa ja linkittää asiantuntijatoiminnan urheilijan ja valmentajan arkeen. https://urhea.fi/

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi